Followers

20 March 2010

~ InsaN keliru ~


Sekarang sudah menunjukkan 4.09 petang tapi abY masih kehausan idea..
aby keliru apa tujuan aby berblOg sebenarnyer..adakah untuk menambah pendapatan atau sekadar unjuk berkongsi pengalaman aby buntu..pada awalnyer abY sekadar untuk mencurahkan segala perasaan hati kat sni...
+++++++++
Tapi makin abY dOk gOde2 kt dlm internet rupa-rupanya banyak benda yang aby x faham, x reti, x mengerti...apa2 ajer lah....makin hari perasaan ingin tahu rasa berbuak2...ini kah rasa macam ketagih...setiap masa n setiap saat perasaan x pernah hilang....rasa rindu, n perasaan ingin tahu....
+++++++
Rupa2nyer jalur lebar ni telah membawa abY makin jauh dari bumi kenyataan hhu....SO ....sekarang kat bLOg baru jer der 8 Orang yang fOllOw aby..tapi itu pun sudah cukup berterima kasih cOz masih der yang sudi jengah kat blOg aby yang x seberapa ini....
KalO yang mana ader singgaH kt teratak burOk ni...sudi2kanlah fOllOw me..huhu yer..
++++++++
semOga abY makin rajin untuk membebel kat pOst2 sterusnyer huhu.......baru der semangat sikit kalO der Orang nak baca kiter punyer blOg....kOmen2 tentang blOg ini juga aBy perlukan sangat2..yer lah abY kan budak Baru belajar....mana tau sgt nk bt blOg ni....kui2...rendah diri ler plak..hehe
Sambil2 mencari idea untuk menulis, sempat lg tue
snap beberapa fOtO dari Ofis abY.Opis kt tingkat 3..
Mybank...
Tempat menunggu teksi..
Penjaja mula berOperasi

Tempat Untuk Isi perOt ku...


kalO lmbt dtg parking mst x der>>>

2 comments: