Followers

31 May 2011

*•●♥ ! (◕‿◕) ♥●•.....Cari Keluarga angkat...

Bismillah...

Alhamdulillah sejak dianugerahkan Irfan kepada kami..rezeki kami alhamdulillah sentiase ada untuk Irfan so pada saper2 yang di anugerahkan anak jgn la abaikanyer insyaallah rezeki anak ade la tu ....

Allah tak akan membebankan hambanyer .. sebab allah swt tahu hambanye akan mampu mengatasi apa masalah yang dia berikan..... Dia sedang menguji kite..sebab Dia sayang akan kita..percayalah.... So jgn putus asa apabila ditimpa masalah atai dikurnikan rezeki anak yang ramai...

So .. balik pada tajuk..
Citer nye cam ni....ada sorang budak ni dh telanjur dan sekarang ada ngan Family dia...
Dorang mintak tolong Gee untuk carikan keluarga angkat untuk bayi yang akan dilahirkan nanti...

So pada sesiapa yang berminat sila kOl Gee (012-7022 415) secepat mungkin sebab bulan 7 2011. ni budak tu akan melahirkan....adoiiii..ciannyer...Gee x tau nk tolong cam ner lagi....hanya ini cara yang Gee dapat tolong...

9 comments:

blasahje said...

semalam sorang staf kat opis ni pun tanye gak kot sape - sape sudi nak amik anak angkat.kesnya sama macam budak tu jugak.terlanjur.tapi orang takut nak amik la.last2 mak budak tu suh budak tu bela sendiri.

Abby said...

tu ler kak biler kiter tanyer sne sini x der yang nk biler dh kne amik ngan org lain mula la der org nk cr...bdk tu dh kne amik ngn org muar dh...alhamdulillh smua dh setel...kl akk der brita cm ni lg bg tau la gee....sbb der 2 3 family ni dok cr ank angkat gak...

Anonymous said...

Kalau ada info tentang anak angkat lelaki hubungilah saya ye 0126976906

anak soleh said...

Salam...saye pon tgh mencari bayi utk dijdkan anak angkat... Kalo ade info bgtau la saye... 0173367996.. Dan sudi2kanlaa follow blog saye ttg proses bkaitan anak angkat http://penyerihidupku03.blogspot.com Tq

daniel haiqal said...

Leh x sye nk cari keluarga angkt

daniel haiqal said...

Kak skrg nie sye nk cari keluarga angkt leh x tlong sye..

mawar biru said...

salam. saya berhajat mencari bayi untuk dijadikan anak angkat. jika ada info boleh hubungi sy. 017-4900657.

Pn Lynn said...

Salam, saya Pn.Lin. saya tgh mencari anak angkat. saya sah berkawin selama 5 thn tp belum ada rezeki utk menimang cahaya mata sediri. mohon pada sesiapa yang ada info tentang anak angkat boleh la hubungi saya. saya x kisah baby dr segi ape pun, x sah taraf ke, anak orang susah ke or yatim piatu, saya sudi menerimanya. jika ada info call saya 0173246165 or email : alin_manja23@yahoo.com

Anonymous said...

As salam...
Kepada adik2 terutama student ipta n dr keluarga susah, jika buntu cri jalan penyelesaian bila adik2 pregnant, sila hubungi akak. Kita selesaikan sama2 kerana akak sedang mencari anak angkat terutama bby girl. Jgn sia2kan anugerah Allah itu dan jangan kecewakan keluarga yang mengharapkan kejayaan adik2... insyaallah semua akan dtanggung.. sila wasap akak 0132046819 atau call 0193642017.
Terima kasih tuan rumah blog ni