Followers

11 November 2011

Segmen Miss Nadya :: 100 Follower Ke Bawah


Bismillah
Terima kasih pd cik Nad coz buat segmen ni...
kami budak2 baru belajor ...mmg  sgt2 memerlukan 
pertolongan.follower masih lg kurang dari 100..huhuh...

Kepada kekawan., adik2, kakak2, abg2 jom 
kiter join segmen Kak Nad ...bukan apa untuk mengikat tali persaudaraan
sesama manuasia....So sesaper yang berminat clik >>>>> ;SINI...
.kl x berminat pun buat2 jek
minat pun tak per gak....sbb
anda tak rugi satu sen pun...

Tarik tutup : 30 /11/2011

Ok sebelOn den melalut tak tentu pasal ...den 
Stop sini dulu.....

Wassalam... ( ^ _ ^ )


5 comments:

Miss Nadya said...

Salam n thanks join...jom blogwalking dengan rakan taulan..senarai nama sudah di keluarkan di entry

Segmen Miss Nadya :: 100 Follower Ke Bawah

Yana yani said...

salam..tempahan header free for new beginner nak tak?..jum ke blog saya..FREE JER!!

firnisa said...

salam kenal dari segmen yang sama...sudi2kanlah follow blog saye ye...:)

http://firnisaforever2283.blogspot.com/2011/11/segmen-miss-nadya-100-follower-ke-bawah.html

Miss Nadya said...

jom join Contest Klik Dan Like Fan Page .

new entry :: perlawanan akhir Malaysia vs Indonesia sea games 2011

nita said...

Hye !
Salam perkenalan...
Follow awak dari segmen yang same...
Jom blogwalking same2 ?
And btw, nice blog !
Hope, dapat singgah site saye pulak. Kalau sudi larr... hehe... : Segmen miss nadya